top of page
Ref_.png

Simon Mignolet

Twenty Two Coffee

"Designwerken worden snel, stipt en volledig gemaakt. Aanpassingen worden flexibel aangepast. Stijl, concept en fotografie zijn modern en vernieuwend met een goed oog voor detail. Vriendelijk en enthousiast."

Ref_3.png

Stéphanie Neven

Georgeous Skin Care Lounge

"Stefanie, mijn naamgenote en soulmate in alles wat grafische vormgeving is! Ik ben niet met haar getrouwd, maar Stefanie kan echt als geen ander het concept wat ik in mijn hoofd heb vertalen in al wat mogelijk is! God weet wat ze al allemaal voor mij ontworpen heeft... mijn favorieten zijn mijn wall of fame en alles voor de geboorte van Georges en Charlise, zelfs daarvoor is het ongetwijfeld Stefanie die mijn dromen moet vertalen! Stefanie Radoux heeft het gewoon, ik kan er niets anders op zeggen. Onze samenwerking begon jaren geleden in Heers, kindjes zullen er niet meer komen maar mijn verhalen zullen zich blijven vertalen bij Atelier Radoux."

Ref_4.png

Els Neven

Center Neven Sint-Truiden en Tienen

"Ik ben super tevreden van Stefanie. Ik kan me geen betere voorstellen en heb al wat ervaring uit het verleden. Niets is teveel op eender welk tijdstip. Het resultaat is telkens verbluffend. Op naar een goede en lange samenwerking."

Ref_2.png

Peter Onkelinx

hubby en zakenpartner

"Begrijpt in weinig woorden hoe de verpakking er moet uitzien. Kan als geen ander de concepten in mijn hoofd vertalen naar een gestroomlijnde campagne in 360 graden.
Opvallend is de ontwikkeling in fotografie waarbij een eigen stijl zich nestelt en een stilleven in beweging te zien is. Fotografisch kunstzinnig?"

Ref_5.png

Caroline Rigo

Cent Pur Cent

"Stefanie kan woorden omtoveren in beelden en emoties. Ze is snel, to the point, correct en leest haar briefings super, zodat correcties minimaal zijn. Ze denkt heel erg mee in jouw concept, is enorm empatisch en zeer professioneel. Ik ben zo blij dat ik met haar mag werken en kan haar grafisch werk werkelijk aan iedereen aanbevelen!"

bottom of page